Alert:

PERHATIAN:Artikel yang disiarkan disini merupakan pandangan peribadi penulis! Tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Penulis tidak akan bertanggungjawab diatas mana-mana artikel atau laporan yang di salin dari sumber lain

Followers

Tuesday, 4 June 2013

Dafi AF Dituduh Berkhalwat Dengan Pembantu Peribadi?


DAFI AF DITUDUH BERKHALWAT DENGAN PEMBANTU PERIBADI?  Utusan Malaysia semalam mendakwa yang Dafi AF yang berada di Batu Pahat, Johor untuk satu penggambaran telah ditangkap khalwat bersama pembantu peribadinya & mereka tidur dalam satu bilik hotel yang sama.

Dafi AF menceritakan, kira-kira jam 1.00 pagi bilik beliau telah diserbu oleh empat orang lelaki yang mengaku mereka anggota pencegah maksiat.

Mereka minta izin untuk menggeledah biliknya kerana mendapat aduan yang beliau bersekedudukan dengan wanita dan Dafi AF memberikan kerjasama untuk mereka memeriksa kerana percaya dirinya tidak bersalah.

Kumpulan empat orang lelaki berkenaan beredar dari bilik hotel Dafi AF selepas mereka tidak menjumpai apa apa bukti yang beliau berkhalwat.

Menyifatkan tuduhan itu sebagai mengarut, bagaimanapun Dafi mengakui yang pembantu peribadinya memang seorang wanita. Tetapi mereka hanya berkongsi tingkat hotel yang sama, bukannya berkongsi bilik.

Apapun keadian tersebut memberi satu pengajaran besar buat Dafi. Dia juga berharap agar masyarakat tidak memberi persepsi negatif terhadap semua artis kerana hakikatnya tidak semuanya begitu.

No comments:

Post a Comment