Alert:

PERHATIAN:Artikel yang disiarkan disini merupakan pandangan peribadi penulis! Tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Penulis tidak akan bertanggungjawab diatas mana-mana artikel atau laporan yang di salin dari sumber lain

Followers

Saturday, 4 May 2013

Video!!Tan Sri Md Hashim Gelar Penjawat Awam Sebagai Kera Dalam Jagaan!!!

Ramai Pengundi Kera?!Masih belum HILANG KEMARAHAN penjawat awam di negara ini dengan kenyataan Tony Pua mahu MENGURANGKAN JUMLAH kakitangan awam jika pembangkang berkuasa kelak,timbul lagi SEEKOR MAKHLUK yang juga merupakan Calon PKR bagi Johor Bahru, Jeneral (Bangang) Tan Sri Md Hashim Hussein melakukan ONAR.

TANPA RASA BERSALAH, Bekas Panglima Angkatan Tentera GELAR dan LABELkanPenjawat Awam Sebagai KERA. 

"Saya dulu pun dalam kerajaan juga. Bila saya dalam kerajaan, orang beri saya makan macam keralah. Di beri makan pisang, beri susu, beri kacang, bagi kelapa. Jadi bila kera ini dilepaskan mula mengamuk mula bermusuh sebab tiada orang jaga lagi," - Jeneral (Bangang) Tan Sri Md Hashim Hussein 22 APRIL 2013.

Wahhh ... Cukup Hebat Jeneral (Bangang) Tan Sri Md Hashim Hussein. Seorang bekas Panglima Angkatan Tentera. 

Inilah calon PILIHAN RAKYAT Anwar Ibrahim. Calon yang telah mengKERAkan penjawat awam. 

Calon inilah juga yang MAHUKAN SOKONGAN dan UNDI dari KERA. 

Rakyat, terutamanya PENJAWAT AWAM yang dilabelkan sebagai KERA ... Perlu menilai kehebatan Calon PKR Johor Bahru ini. Mahu undi MAKHLUK yang menggelarkan anda sebagai KERA ?

No comments:

Post a Comment