Alert:

PERHATIAN:Artikel yang disiarkan disini merupakan pandangan peribadi penulis! Tiada berkaitan dengan mana-mana organisasi. Penulis tidak akan bertanggungjawab diatas mana-mana artikel atau laporan yang di salin dari sumber lain

Followers

Thursday, 16 May 2013

Kecoh!! Berbogel Di Lapangan Terbang??

KUCHING 16 Mei - Suasana di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (LTAK) di sini gempar apabila seorang pelancong asing lelaki berbogel sambil melakukan aksi lucah di tingkat tiga terminal lapangan terbang itu malam tadi.

Dalam kejadian pukul 9 malam itu, warga asing berusia lewat 60-an yang belum dikenal pasti identitinya itu menanggalkan semua pakaian sementara penerbangan ke ibu negara.

Gambar Hiasan

Menurut sumber, lelaki yang beraksi sumbang di khalayak ramai itu kemudian diperiksa oleh anggota pasukan keselamatan lapangan terbang sebelum ditahan pihak polis.

"Siasatan awal mendapati lelaki warga asing itu dipercayai di bawah pengaruh alkohol dan dia  ditangkap oleh pihak berkuasa selepas enggan mendengar arahan supaya memakai semula pakaian.

"Dia akan didakwa kerana melakukan perbuatan tidak senonoh dan menunjukkan kelakuan lucah di khalayak umum," katanya ketika dihubungi. - UTUSAN ONLINE

No comments:

Post a Comment